neděle 17. dubna 2016

Dubnové HOVORY, ovšem ...

Ovšem, že Hovory, ovšem... jsou o všem. Alespoň se o to snažíme, aby O všem byly …my všichni, spolu s našimi hosty. Samozřejmě, že to je vždy tak trochu domluvené, však kdyby nebylo, nebylo by ani hostů. Ale jen tak trochu, nechci hosty svazovat nějakými hranicemi. Ten každý Večer se vždy ten večer tvoří, a kdybychom ho opakovali zítra, i v tom samém složení, bude to pokaždé jiné. Takže dopředu vlastně úplně nikdy úplně všechno nevíme.

Karel   Milan   Vincek
Prostě jsou ty Večery otevřené a čekáme, jak to nakonec dopadne. Dobře to dopadlo s představením již před padesáti lety zesnulým básníkem Ladislavem, i s hudebníkem, redaktorem a básníkem Martinem, s manžely – terapeuty, malíři a básníky Markétou a Jeffem, hudebníky a recitátory bratry Ondrou a Jakubem, … a večery dobře dopadly i s mladou básnířkou a hudebnicí Kristýnkou nebo i s písničkářkou Katy, a básníkem fotografem JardouFrantou (to není chyba, já ho tak píšu).
Zorka a Kuky tančící

Čekají nás Hovory, ovšem... , osmé z letošního ročníku, ty dubnové. Ani nyní nemám obavy o to, jak to dopadne, zvláště když … prozradím … navštíví nás další velmi zajímavá manželská dvojice, Zorka a Kuky, alias básnířka a organizátorka mnoha soutěží a literárních pořadů, paní ZORA ŠIMŮNKOVÁ a pan PAVEL KUKAL, mimo jiné autor mnoha básnických sbírek, povídek, zakladatel Skupiny XXVI. Prozradím... měli přijet již na podzim, ale protože na Kukyho spadlo auto – ale jen trošku, plánované podzimní vystoupení, protože Zorka se bojí jezdit na sněhu, muselo z toho důvodu být přeloženo až na jaro. … a jsem zvědav, zda s nimi přijedou i jejich kočky.

P O Z V Á N K A

Milana Brože a Galerie FR
na dubnové

HOVORY, ovšem...

Hosté večera

Zora Šimůnková
básnířka a organizátorka četných literárních
soutěží a pořadů

Pavel Kukal
básník – autor několika sbírek, prozaik

X X X

Bylo nebylo,
Každý, Někdo, Kdokoliv a Nikdo...
...

Středa 27.duben 2016 v 18.00 hodin
(jako vždy čekáme, až dojede autobus)

Dům česko-německého porozumění
Jablonec n.N. - Rýnovice

Těšíme se na setkání!


M.Brož 603 543 751  P.Laurin 732 551 425 


zády Zorka
Ještě prozradím, paní Zorka organizuje známé literární Večery přiměřených depresí v žižkovské kavárně Jinýkafe. Měl jsem tu čest zde, respektive tam z podzimku jako jeden z hostů toho večera vystoupit. Vzal jsem s sebou tenkrát vám všem jistě známé hudebníky - houslistu Vincka a kytaristu Karla Jiroše. ...a ...dopadlo to báječně. 

No, nic... jenom tím chci říci, že nám vlastně tu návštěvu Zorka s Kukym tak trochu dluží.
Karel   Milan   Zorka

Poklepáním na jména našich hostů a na v textu jinak barevné odkazy se můžete dozvědět více. Použité fotografie jsou z naší návštěvy Večera přiměřených depresí-viz foto.Přijměte proto naše srdečné pozvání, podrobnosti na pozvánce viz výše.


                                                                                                        Za všechny Milan Brož

Žádné komentáře:

Okomentovat